Yeongjongdo Masian Beach Bakery Hot Place ‘Charenteise Charcoal Bread 2 Types’
Charenteise Charcoal Bread 2 Types is different from regular bread dough baked with charcoal bread. Masirang Bakery is introducing charcoal bread 2 types this time. It improves the chewy texture of bread, preserves the rich and crispy texture of Charenteise, and adds injeolmi cream & blueberry cream inside the bread, creating a moist and delicious texture that spreads out.
The bread is baked at 11:00 AM and can be purchased sequentially. Only 2 per person can be purchased. Considering the baking process and maturation time, only 100 pieces are sold per day. Charenteise Charcoal Bread is a new menu bread loved by all ages.
Limited to 2 per person (ea / 8,000₩)
샤랑테즈 도우로 구워낸 질기지 않은 연탄빵.
영종도 마시안해변 베이커리 핫플레이스 ‘샤랑테즈 연탄빵 2종’
샤랑테즈 연탄빵 2종은 일반적인 식빵의 도우로 구워낸 연탄빵과 달리 마시랑제과에서 이번에 선보이는 연탄빵 2종은 식빵의 질긴 식감을 개선하여, 샤랑테즈의 고소하고 바삭한 식감을 살리고 빵 내부에 인절미크림 & 블루베리크림을 넣어 촉촉하게 부서지며 퍼져나가는 식감이 일품입니다.
오전 11:00에 빵이 구워져 나오며 순차적으로 구매가 가능하며, 1인 2개 한정으로만 구매가 가능합니다. 구워내는 과정과 숙성의 시간이 고려되 하루 100개 한정으로만 판매되는 샤랑테즈 연탄빵은 전 연령대에서 사랑받는 신메뉴 빵입니다.
- 인절미 샤랑테즈 연탄빵
- 블루베리 샤랑테즈 연탄빵
1인 2개 구매 한정 (개 / 8.000₩)
SINCE 2016 MASIRANG BAKERY
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