Cafe Masirang
since2016

Yeongjongdo Masian Beach Bakery Hot Place Bakery ‘Mashirang Cafe’

All of Masirang Bakery’s breads are made with dough made with excellent wheat grown in an eco-friendly manner, good water, and the best butter imported from Europe, and are aged and baked directly, giving them a softness that is incomparable to breads baked with cold dough.

마시랑제과는… “직접 반죽하고, 숙성하고, 구워냅니다.”

영종도 마시안해변 베이커리 핫플레이스 베이커리 ‘마시랑카페’

건강하고, 숙성된 빵맛을 내기위해 친환경으로 재배한 우수한 밀과  좋은 물, 유럽에서 들여온 최상급의 버터로 만들어낸 도우를 직접 숙성하고 구워낸 마시랑제과의 모든 빵들은 냉지 도우를 납품받아 구워낸 빵들과는 비교되지않는 부드러움을 선사합니다.

SINCE 2016 MASIRANG BAKERY

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